به گزارش خبرگزاری مهر، سیامک حاجی زاده پژوهشگر طرح یکی از مشکلات فیزیوتراپی مفاصل را بزرگی دستگاههای آن ذکر کرد و گفت: در این حالت ورزشکار مجبور است فقط مفصل آسیب دیده خود را توانبخشی کند و همزمان دیگر بخشهای بدن در حال استراحت هستند.
وی افزود: علاوه بر این محدودیت حرکت مفصل آسیب دیده موجب می شود تا فرد ورزشکار در فعالیتهای عمومی خود هم دچار مشکل شود.
حاجی زاده برتری دستگاه طراحی شده در این تحقیق را اتصال به مفصل (در این طرح مفصل زانو) و همراهی با ورزشکار ذکر کرد و گفت: بر مبنای میزان آسیب، پزشک معالج میزان مشخصی از فشار و گشتاور را برای مفصل تعیین می کند که می توان این مقادیر را در دستگاه طراحی شده اعمال کرد.
وی افزود: این دستگاه با نگه داشتن مفصل در محدوده پیش بینی شده مانع از اعمال فشار بیش از حد می شود و از طرف دیگر نیازی به ثابت ماندن ورزشکار در کنار دستگاههای گران قیمت و ثابت نیست.
اطلاعات چگونگی کار دستگاه از نرم افزار اصلی با استفاده از روشهای مختلف انتقال اطلاعات از جمله کابل به صورت بی سیم و همچنین حافظه های قابل حمل (فلش مموری) در زمان ساخت نمونه دستگاه خواهد بود.
این سامانه با همکاری سارا جمهوری (کارشناسی فیزیوتراپی) در دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با نظارت دکتر سیامک تجاریان طراحی شده است و در مرحله بعد باید به صورت عملی ساخته شود.
نظر شما